Uglavnom ste dobra osoba. Toliko dobra da vas ni Djed Mraz ne bi zaobišao da doista postoji. No ponekad jednostavno morate lagati. Ili zato što stvarno, stvaaaarno ne želite nešto učiniti, ili želite opravdati svoje ponašanje, ili želite nekoga oraspoložiti. Ovo su laži koje smo svi izgovorili barem jednom!

1. Upravo izlazim iz stana. Ili zapela sam u gužvi na cesti, ali stižem. Iako ste zapravo jednom nogom u tušu i opako kasnite. 2. Ne, ja nisam koristila tvoju pjenu za brijanje. To što su vaše noge savršeno glatke i što mirišu baš poput njegove kreme za brijanje puka je koincidencija.

3. Obećajem da neću nikome reći. A znate da ćete reći barem najboljoj prijateljici, ali naravno, ona to neće reći nikome, zar ne? 4. Čim sam vidjela ovo, morala sam ti to kupiti. Priznajte da ste barem jednom iskoristili poklon koji ste i sami dobili i s kojim niste imali blage ideje što učiniti, pa ste ga jednostavno proslijedili dalje. 5. Evo gotova sam čim našpricam parfem, izlazimo za minutu. Zapravo izlazite 20 minuta kasnije, nakon što stavite parfem, nanesete ruž, odaberete cipele i presvučete se jer vam je ova haljina ipak malčice preuska. 6. Moram na brzinu na wc. Zapravo se želite uvući u prijateljičin ormarić i našpricati se s onim njezinim parfemom kojem ne možete odoljeti.

7. Nisam pijana! Čak nisam ni pripita. Iako vaše poruke govore drugačije.  8. Vrlo rado, ali imam toliko obaveza da ne znam gdje mi je glava. Prava istina je da vam on nije toliko napet koliko se on nada da je. Jer da je, nema te obaveze koju ne biste odgodili. 9. Čestitam na zarukama, presretna sam zbog tebe. Zapravo ste ljubomorni i zavidni jer se pitate kako se ona uspjela zaručiti nakon svega dvije godine veze, a ovaj vaš ni nakon 5 godina nikako da se sjeti da bi mogao krenuti razgledavati prstenje. 10. Oprosti, baterija mi je na 2%. Ne, ne, ne, baterija vam nije pri kraju, samo ne znate kako biste ga se riješili.  11. Nisam uopće vidjela tvoju poruku. Itekako ste ju vidjeli, samo vam nije bilo ni do kakvog druženja pa ste ju jednostavno odlučili ignorirati. Vi znate, on/ona zna, vi znate da on/ona zna… 12. Kako to mislite poslali ste mi mail? Mora da je završio u neželjenoj pošti… Ili samo niste htjeli biti dostupni vašem šefu u 2 ujutro. Jer ne postoji ništa toliko hitno! 13. OMG, obožavam Bowieja. Zapravo znate svega par najvćih hitova, no već ćete naučiti sve što trebate nakon još jednog dejta, piše Cosmopolitan.hr

Komentar
loading...