Vjerovatno ste izlazili sa različitim tipovima muškaraca, ljubomornim, narcisoidnim, dobrim, manje dobrim, ali ovaj je drugačiji. Vidite to i sami. Pažljiv, pouzdan, iskren, skoro da možete pomisliti “On je taj”!

Da li je baš tako, pročitajte ove 4 stavke, na osnovu kojih će vam stvari biti mnogo jasnije.

Pored njega se osjećate sasvim opušteno

Nikada nećete imati potrebu da glumite nešto što niste, da bi ostavili dobar utisak. Ponašate se sasvim prirodno i bez ikakve zadrške i bez stida. U stanju ste da se potpuno emotivno ogolite pred njim.

I dalje budi “leptiriće” u vama

Iako ste samo godinu dana u vezi, a vi još uvijek osećate onaj prijatan osećaj u stomaku i zatreperite kad god ga vidite, znači da ima hemije među vama. Mali gestovi poput otvaranja vrata, pridržavanja kaputa, ukazuju na to da je on pravi džentlmen, uvijek zaštitnički nastrojen i pažljiv.

Sposoban je i samostalan

Plaća račune na vrijeme, redovno odlazi u teretanu, zna da kuha, uredan je i pedantan… Sve to govori da je u pitanju osoba na koju se možete osloniti u svakom trenutku. Jednom riječju, san svake žene.

Najbitnije mu je da vi budete sretni

Zdrav odnos zasniva se na uzajamnom davanju sebe, u svakom trenutku. To se takođe odnosi i na intimne odnose. Naime, oboje treba da “ulažete” u svoju vezu gradite odnos na najlepši mogući način, kako biste bili zadovoljni i srećni. Ukoliko se vaš partner ne ustručava da proba nešto novo, naročito kada je seks u pitanju, znajte da ste prava srećnice. Njemu je vaše zadovoljstvo ispred svog.

Komentar
loading...