Armin Muzaferija publici je predstavio novi spot za pjesmu “Samo ti”, koja se nalazi na njegovom drugom studijskom albumu “Na srcu potpisan”.

Zajedno sa svojim saradnicima i menadžmentom Muzaferija je nekoliko mjeseci prikupljao videosnimke, koje mu šalju fanovi iz cijelog svijeta, a koji su željeli biti dio novog spota našeg popularnog pjevača.

– Ovo je jedan drugačiji spot od svih do sada. Nismo ulagali u neke filmske scene i skupa auta već u jednu lijepu ideju i iskrenu priču. Spot je nastao zajedničkim radom mojih saradnika i ljudi, koji cijene i poštuju moj rad i koji mi uvijek daju dodatnu energiju. Tako je u spotu pored snimaka sa inostranih turneja, ubačeno i dosta materijala, koje su slali sami fanovi.”

“U videozapisu za pjesmu “Samo ti“ pojavljuju se snimci iz New Yorka, Seattlea, Portlanda, St. Louisa, Eindhovena, Beča, Ankare, Izmira, a svakako i iz Sarajeva, Novog Pazara,Bihaća… Žao nam je što dosta snimaka nismo mogli iskoristiti zbog njihove loše rezolucije i kvaliteta, a bilo ih je i sa Novog Zelanda, Maroka – ističe Muzaferija koji je uradio muziku za pjesmu „Samo ti“, dok tekst potpisuje Lejla Adilović koje je za Armina napisala i veliki hit “Vulkani”.

SOP.BA

Komentar
loading...