Disciplinska komisija NS/FS BiH zasjedala je danas i izrekla kazne za nekoliko klubova. Najteže je prošao Zrinjski koji mora platiti 4.500 KM, a nevjerovatna je činjenica da je FK Kozara prošao bez kazne.

U okviru 1/8 finala Kupa BiH u Gradišci, Kozara je dočekala Sarajevo koje je slavilo ubjedljivu pobjedu. Rezultat od 0:5 za Sarajevo bio je u drugom planu utakmice, koju su obilježili domaći navijači.

Naime, navijači Kozare u trenutku kada je Sarajevo povelo s 0:1, skandirali su ime ratnog zločinca Ratka Mladića, kao i “Nož, žica, Srebrenica”. Pogledajte OVDJE

Disciplinska komisija NS/FS BiH pod predsjedavanjem Gorana Kosorića danas je kaznila premijerligaše za nekoliko propusta u organizaciji utakmice i za nekoliko upaljenih baklji. Sa druge strane veličanje ratnog zločinca i vrijeđanje Srebrenice je prošlo nekažnjeno.

Skandalozan transparent koji se pojavio na utakmici u Grčkoj na utakmici naše reprezentacije i domaćina bila je udarna vijest u čitavoj Evropi, dok iste takve stvari u Bosni i Hercegovini prolaze nekažnjeno!

Sport Centar

Komentar
loading...