Uvijek izgledaj dobro

-Moraš da prođeš test fizičke privlačnosti

Možda ste do sada slušali kako je fizički izgled „manje bitan“ ili „nebitan“. Ovo je tipičan primjer pranja mozga. Realnost kaže da je normalnoj djevojci fizički izgled u početku krucijalan. Možeš da si najbolji čovjek na svijetu u svemu, ali ako ne prođes njen test fizičke privlačnosti, ti nemaš apsolutno nikakve šanse.

Fizičku privlačnost formiraju:

-Tvoj fizički izgled (struktura kostiju)

-Urednost (Da li si čist i kako mirišeš)

-Oblačenje

-Mimika lica i tela. (kako se krećeš, kako stojiš, kako ti se lice pomera…)

-Oči (pogled)

Stavio sam oči u posebnu kategoriju jer one veoma utiču na tvoju privlačnost. Želim od vas momci da uvijek imate samouvjeren pogled. U slučaju da ne znate, to je „mogu da te imam“ pogled. Svaku djevojku gledajte tako, iako je to možda najdalja stvar od istine.

Fizička privlačnost je i subjektivna i objektivna, ali je više subjektivna kad je u pitanju ženski pol. Neke će privući plavi momci, neke crni, neke loknasti, neke ćelavi, neke bodibilderi, neke buckasti, neke momci obučeni unikatno, neke momci obučeni elgantno, neke momci sa naočarima, neke momci sa rupicama na obrazu….

To je subjektivnost. Što se tiče objektvnosti, najčešće privlače crni momci sa pravilnim crtama lica, kratko i uredno podšišani, atletski građeni, obrijani, mirišljavi, elegantno obučeni i sa bijelim lepim zubima koje umije da pokaže.

Na kraju krajeva faktor kaže: Koliko pogodite njen ukus, toliko će inicijalne hemije biti.

Nikad ne treba devojke doživljavati lično što se tiče fizičkog izgleda.

Želim od vas da izgledate najbolje što možete. Sada odmah idite sredite kosu i vrat (ako treba), počnite da vježbate, idite kod zubara i recite mu „Radi sve“ (želim od vas blistav osmijeh bez zadaha).

Ne morate da imate skupu garderobu, ali ta garderoba mora da bude čista i u dobrom stanju. Želim da ,kad se nađe sa drugaricama, kaže „Dobro se oblači i uvek miriše“.

Momci morate ozbiljno shvatiti njen test fizičke privlačnosti jer je to naš „prijemni ispit“.

 

Komentar
loading...