Odgovor na mnoga pitanja u vezi ljubavi je upravo – izazov

Izazov je ono što žene žele. 
Nije čudo što cijenjeni Frojd nije odgovorio na ovo pitanje. Tu riječ devojke nikad nisu spomenule kad ih je ispitivao. Kako to da nije provalio šta žene žele? Jednostavno, nije postavljao pravo pitanje.

Pa da krenemo…
Izazov je jedina droga koja je zadržava. Izazov je jedina stvar koja može da izbalansira moć i uticaj koje oni imaju nad nama. Zanimljivo je to što ona neće spomenuti tu riječ, ali kad je ti spomeneš u intervjuima ona zna tačno o čemu pričaš.

Kada pitaš devojku: Šta želis kod muškarca? Nikad neće reći: Izazov, ili Želim momka kojeg ću da jurim i da se trudim da ga pridobijem.

Evo jednog primjera intervjua

Ispitivač: Pričaj mi o momku u kog si se najviše zaljubila.
Ona: Ne znam, on mi je bio uzbudljiv zbog njegove “samodovoljnosti”. Bio je misteriozan i uvijek sam se pitala na čemu sam sa njim. Nije me jurio kao što sam navikla. Nije mi se svidjela moja nemoć nad njim.
Ispitivač: Pa zašto ga nisi ostavila?
Ona: Bio je drugačiji, i držao me je na prstima. Udala sam se za njega .
Ispitivač (u sebi): WTF?
Tako se otkrio izazov…

Šta kad bi muškarac, koji je agresor i koji se suočava sa odbacivanjem, mogao da obrne proces? Sta ako devojka ne zna da reaguje na izazov sve dok joj se ne naznači ili, još bolje, primjeni na njoj?
Ajmo na sljedeći intervju:
Ispitivač: Koliko dugo treba momku da te pozove kad ti uzme broj telefona?
Ona: Svako zove (predvidivo) u roku od 2 dana.
Ispitivač: Recimo kada bih ja uzeo broj telefona od tebe, za koliko bi željela da te pozovem?
Ona: Što je prije moguće. Tada ću odlučiti da li ću izaći sa tobom ili ne.
Ispitivač: Šta ako te ne zovem nedjelju dana?
Ona: Bila bi malo ljuta. Mislila bi da igraš igre.
Ispitivač: Koje igre?
Ona: (Zbunjen pogled) Ne bi mi se svidjelo, ali ako sam zainteresovana, prihvatila bi sastanak.
Ispitivač: Da li bi mislila na mene za tih 7 dana?
Ona: Da, ako si mi se svidio
Ispitivač: Šta bi se desilo sa tvojom zainteresovanošću?
Ona: Nisam razmišljala na taj način jer niko to do sada nije uradio. Ako bi muškarac čekao toliko i ja mislim na njega to vrijeme, to bi imalo pozitivan uticaj na moja osećanja.

Eto vam momci, ravno iz njenih usta!
Izazov je kao novac u banci – Raste dok ti nisi prisutan. Ako ne može da te vidi niti da te čuje, ne možeš da smanjiš njen interes. Izazov je takodjer test koji pokazuje da li je ili nije zainteresovana za tebe. Ima takav uticaj da neće moći da razume šta se desava. Sada, po prvi put u životu, ona je primorana da postane agresor i da se suoči sa mogućnošću odbacivanja. Ona mora da juri i pretpostavljaš kakav to uticaj ima na njenu zainteresovanost.

Ako te juri, ona ne može da te odbacuje isto kao što ne može da sjedi i da stoji u isto vreme. Ideš u vezu polako, pa staneš, pa malo unatrag.. a ona će biti zbunjena i zaintrigirana, a ti samim tim mnogo privlačniji.
Mnogi muškarci ne shvataju da ako si težak za osvajanje ona ne može da izgubi interes zato što ćeš joj biti zabavan kao takav i drugačiji.

Zapamti: One nisu kao mi. Ako ima minimalni (romantični) interes prema tebi, nemaš šta da izgubiš a sve da dobiješ. Samo iskompleksirane i tvrdoglave devojke ne vole momke teške za osvajanje, a djevojke koje su nezainteresovane neće da reaguju na izazov. Eto, izazov je i filter.
Neki muškarci će steći utisak da će ona da pomisli da si nezainteresovan. Super! Realnost kaže da, ako nije sigurna u nešto (a bila je uvek u prošlosti), sviđaćeš joj se više! Pazi, to je biće koje razumije muškarce, a sad je zbunjena.
Izazov je ono što fali danasnjim vezama. Nikad nećes čuti da devojka kaže: Ostavila sam ga jer je bio izazov i samim tim nikad dosadan. Izazov je trećina muškosti. Zapamti, ne može da te ostavlja i juri u isto vreme! Potrebna je samo hrabrost da ga upotrebiš.

 

Komentar
loading...