Bh. reprezentativac Miralem Pjanić mogao bi napustiti Juventus i preseliti se u, po mnogima, najjaču ligu svijeta! Novi klub bh. veznjaka mogao bi biti Arsenal?!

Zvuči malo nevjerovatno, ali u ovoj priči ima istine. Bar kako kažu engleski i italijanski mediji. Corriere dello Sport, pozivajući se na britanski The Sun, donio je senzacionalnu vijest da Pjanić nakon samo šest mjeseci provedenih u Juventusu napušta Torino i seli u London.

OVDJE čitajte koji klubovi žele dovesti Emira Spahića! Navodno, Pjanić se već dogovorio uslove sa Arsene Wengerom, menadžerom Topnika, koji u našem reprezentativcu traži zamjenu za Santi Cazorlu, koji će napustiti Arsenal. Ipak, navodi se kako će se u svemu pitati i Juventus koji je prošlog ljeta za našeg veznjaka izdvojio 38 miliona eura i pitanje je da li će ga sada pustiti za 33 miliona eura, koliko bi ponudio Arsenal.

Uz to, Juventus će vjerovatno učiniti sve da zadrži Pjanića i zbog činjenice da je belgijski reprezentativac Alex Vitsel odbio ponudu torinskog kluba i otišao u Kinu, gdje je dobio daleko bolje finansijske uslove, prenosi Faktor. SPREMA SE SENZACIONALAN TRANSFER AVDIJE VRŠAJEVIĆA, više OVDJE

 

Komentar
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
loading...