Bh. reprezentativac Miralem Pjanić mogao bi napustiti Juventus i preseliti se u, po mnogima, najjaču ligu svijeta! Novi klub bh. veznjaka mogao bi biti Arsenal?!

Zvuči malo nevjerovatno, ali u ovoj priči ima istine. Bar kako kažu engleski i italijanski mediji. Corriere dello Sport, pozivajući se na britanski The Sun, donio je senzacionalnu vijest da Pjanić nakon samo šest mjeseci provedenih u Juventusu napušta Torino i seli u London.

OVDJE čitajte koji klubovi žele dovesti Emira Spahića! Navodno, Pjanić se već dogovorio uslove sa Arsene Wengerom, menadžerom Topnika, koji u našem reprezentativcu traži zamjenu za Santi Cazorlu, koji će napustiti Arsenal. Ipak, navodi se kako će se u svemu pitati i Juventus koji je prošlog ljeta za našeg veznjaka izdvojio 38 miliona eura i pitanje je da li će ga sada pustiti za 33 miliona eura, koliko bi ponudio Arsenal.

Uz to, Juventus će vjerovatno učiniti sve da zadrži Pjanića i zbog činjenice da je belgijski reprezentativac Alex Vitsel odbio ponudu torinskog kluba i otišao u Kinu, gdje je dobio daleko bolje finansijske uslove, prenosi Faktor. SPREMA SE SENZACIONALAN TRANSFER AVDIJE VRŠAJEVIĆA, više OVDJE

 

Komentar
loading...