Novak Đoković igra fenomenalno, danas je “počistio” sa terena Nishikorija sa 2:0 (6:1 i 6:1) i tako je obezbijedio sebi plasman u finale i veliki derbi sa Andy Murrayom! Samo 66 minuta na terenu!

Izgleda da je loša forma prošlost, Novak Đoković to pokazuje iz meča u meč na završnom masters turniru u Londonu.

Uliva nam toliko sigurnosti, svaki udarac mu je daleko bolji nego u prethodna dva mjeseca, a danas je agresivnom igrom “počistio” sa terena Nishikorija sa 2:0, po setovima 6:1 i 6:1.

U prvom setu je Novak veoma brzo poveo sa 4:0, da bi nakon toga dozvolio sebi blago opuštanje i gubitak gema na svoj servis.

Ipak, sa dva nova vezana gema Novak Đoković uspjeva da dobije prvi set za samo 36 minuta na terenu. Bh. reprezentativac poručio: Igrao bih za Republiku Srpsku! Više OVDJE

Nastavio je sa agresivnom igrom i u nastavku najbolji teniser Srbije. Napadao je Japanca, prilazne lopte su mu bile fenomenalne, reklo bi se da se Nole baš ugodno osjećao na terenu.

Kada je poveo sa 3:0 čuo se i glasno radovanje našeg tenisera, čisto da dodatno povrati samopouzdanje i da, možda, zaplaši Murraya, znalo se već tada da će Nole biti u finalu sa Britancem.

Publika je bila oduševljena kada je Nishikori smanjio na 4:1, a Nole je nakon toga nastavio da ruši protivnika sjajnim udarcima sa osnovne linije. Prvu meč loptu Nole je imao na servis protivnika, uspio je odmah da je iskoristi i da slavi novu, četvrtu pobjedu na ovom turniru.

Dakle, Novak je u finalu završnog mastersa u Londonu, a sutra će odmjeriti snage sa Andy Murrayom u duelu godine. Pobjedniku će pripasti, ne samo ovaj turnir, već i prvo mjesto na ATP listi.

Naprijed, Nole! Počinje u nedjelju od 19 časova.

Komentar
loading...