Kada ti jedan od najboljih sportista svih vremena čestita najradosniji praznik video-porukom to nije mala stvar.

Novak Đoković je imao fenomenalan tretman u Dohi, gdje je nakon velike borbe savladao Murraya sa 2:1 u setovima. Od prijema publike, koja je uglavnom navijala za njega, pa sve do završne ceremonije sve je bilo sjajno za Srbina. A glavna privilegija došla je upravo tokom dodjele pehara, kada mu je katarski novinar omogućio da se povodom pravoslavnog Božića obrati čitavom svijetu putem kamere i da čestita Božić svojoj porodici, prijateljima i svim sunarodnicima i ostalima koji slave.

OVDJE čitajte – Navijači Zadra: “Musa Turčine, napuši se ku**ine”! Novače, sada je Božić u tvojoj zemlji, ostavljam ti mogućnost da u kameru čestitaš svojoj porodici, prijateljima i navijačima, posebno srpskim navijačima, kojih je bilo i ovdje u Dohi na tribinama – rekao je novinar koji je intervjuisao Novaka tokom ceremonije dodjele pehara.

Novak je prihvatio tu privilegiju i na srpskom čestitao svima Božić, što je prethodno uradio i pisanjem na kameri po završetku meča. Pogledajte taj momenat na 5:49 u priloženom snimku: SLIKA IZ SVLAČIONICE CHAPECOENSEA OBIŠLA SVIJET, pogledajte OVDJE

 

Komentar
loading...