Fudbaler Jedinstva iz Brčkog Nedim Pobrić koji je ovog ljeta došao iz FK Blagaja, svoje sjajne igre iz Blagaja nastavio je i za Jedinstvo koje se takmiči u Drugoj ligi RS “Istok”.

Ovaj devetnaestogodišnji fudbaler, unatoč tome što je propustio par utakmica zbog povrede, skrenuo je svojim sjajnim igrama na sebe pažnju mnogih klubova.

Za njegove usluge kako kaže njegov menadžer Aleksandar Radivojević su zainteresovani klubovi iz BH Premijer lige i iz Super lige Srbije.

“Nedim je za svega par utakmica u Jedinstvu skrenuo pažnju na sebe. Već nas je kontaktiralo par klubova koji ga prate, a mogu reći da se radi o klubovima iz BH Premijer lige i Super lige Srbije. Neki od klubova koji ga prate se trenutno bore za prvo mjesto u ligi i za plasman u Evropu. Nije mala stvar za jednog devetnaestogodišnjaka preći iz trećeligaša u BH Premijer ligu ili Super ligu Srbije.”, kaže Radivojević za portal sop.ba.

“Godi mi interes klubova, ali o tome neka brine moj menadžer Aleksandar Radivojević. Rekao bih da su za sada sve opcije otvorene, a moje je da treniram i budem spreman za nove izazove. Trenutno želim da sa Jedinstvom ovu polusezonu završim što bolje, a poslije ćemo vidjeti šta će biti.”, bile su riječi Nedima Pobrića.

Izvor: SOP.BA (Razgovarao: Edin Ridžal)

Komentar
loading...