Nekadašnji igrač Blagaja, Nedim Pobrić, novi je fudbaler brčanskog Jedinstva, nakon što je uspješno prošao probu u novom klubu.

Pobrić je potpisao ugovor na godinu dana, a u razgovoru za naš portal ističe da je jako zadovoljan kako se situacija odvijala nakon prelaska u novi klub.

“U Brčkom sam primljen na najbolji mogući način. Izuzetno sam zadovoljan uslovima u novom klubu. Drago mi je što sam opravdao očekivanja i što mi je ponuđeno da potpišem ugovor, a kao i do sada, uvijek ću davati sve od sebe da pružim što bolje partije kako bih se odužio ljudima iz kluba na što bolji način”, riječi su Pobrića, koji je spomenuo i saradnju sa Aleksandrom Radivojevićem..

“Zahvalan sam ljudima koji su mi pomogli da dođem ovdje, a prije svih menadžeru iz Srbije Aleksandru Radivojeviću, koji će se i u budućnosti brinuti za moju karijeru. Ovdje sam zadovoljan, ali kao i svakom igraču cilj mi je da igram u inostranstvu.”

Oglasio se i igračev menadžer, Aleksandar Radivojević, koji ističe da su u novom klubu jako zadovoljni Nedimom..

“Nedim je odlično primljen u novi klub gdje bi uskoro trebao da se ustali u prvoj postavi. Svi u klubu su zadovoljni sa njim počevši od trenera pa do sportskog direktora Damira. O daljim planovima gledamo da se sad ustali u Jedinstvu, odakle ćemo poslije postepeno gledati i jaču ligu. Ipak se radi o mladom igraču koji je 97 godište. Gledat ću da mu obezbijedim što bolje uslove i da što više napreduje.” – ističe menadžer Radivojević, koji za kraj razgovora dodaje:

“Zahvaljujem se Alminu Pilavu koji mi je preporučio Nedima, tako da ćemo saradnju nastaviti i dalje.”

SOP.BA (Razgovarao: Edin Ridžal)

Komentar
loading...