Jedan od najboljih golmana u historiji fudbala lagano bi mogao pakovati kofere na Allianz Areni, nakon što su čelnici Bayerna dres sa brojem “jedan” uručili momku sa kojim nema takmičenja.

Prvi golman minhenskog Bayerna nalazio se na svečanosti koju je FIFA organizovala u čast najboljih igrača u godini za nama, a za to vrijeme mu je njegov klub “zabio nož u leđa”. Minhenski Bayern pronašao je alternativu za Manuela Neuera što potvrđuje i fotografija napravljena u Dohi gdje je “jedinica” uručena osvajaču ATP turnira u Kataru Novaku Đokoviću!

OVDJE pogledajte kako je muslimanski novinar ispao neviđeni car na Božić pred Đokovićem! Šalu na stranu, srpski teniser je imao prilike da se susretne sa fudbalerima Bayerna nakon što je osvojio turnir u Kataru, a čelnici bavarskog giganta uručili su mu dres sa brojem jedan.

Možemo slobodno da kažemo da su Andreas Jung i Jorg Vaker ovim gestom poslali poruku ko je neprikosnoveni broj jedan u svijetu tenisa, bez obzira što Novakovo ime trenutno ne stoji na vrhu ATP rang liste. SUZE KOJE SU POTRESLE FUDBAL: NOĆNA MORA GOLMANA KOJI JE RAZLJUTIO DŽEKU, više OVDJE

Komentar
loading...