Registrujte se na sportsku SOP ligu na sljedećem linku OVDJE, a ukoliko želite dodatno objašnjenje ili ako vam nešto nije jasno, budite slobodni i javite se OVDJE

Mnogi su čekali, raspitivali se kada počinje – TU SMO! Sportska SOP liga zvanično počinje od 1. januara, a do tada se možete registrovati i zagrijati se…

O čemu se radi? Ranije smo pisali da ćemo osnovati SOP ligu za naše čitatelje, da ćemo stvoriti nešto novo i zanimljivije od monotonih čitanja vijesti. Tu smo prvenstveno zbog informacija i vijesti, ali svojim čitateljima svakako želimo pružiti i malo zabave, uz dodatnu mogućnost zarade!

Da, na kraju svakog mjeseca prvoplasirani osvaja nagradu u iznosu od 50 eura za početak! Nadamo se da ćete se registrovati u velikom broju, kako bi vremenom i nagrade bile veće!

Sportska SOP liga ima jednostavna pravila. Uredništvo SOP lige postavljat će ponudu (baš kao što imate u kladionicama), na vama je samo da odaberete željeni par i odigrate tip koji želite. Ono što je važno naglasiti jeste da idemo na princip – JEDAN TIP, JEDAN DAN. Da sumiramo, sedmično možete odigrati sedam različitih parova.

Naravno, kako bi liga još bila zanimljivija, otklonili smo mogućnost da dva takmičara odigraju isti par i isti tip, što znači da identičan tip neće moći odigrati dva takmičara. Zato, “ugrabite” vrijeme i tipujte dobitni par!

Naglašavamo također da trenutno SOP liga nije pogodna za mobilne uređaje, a ukoliko igrate preko mobitela, samo prethodno na pregledniku postavite opciju “traži klasičnu stranicu”. 

Komentar
loading...