Svaki trener iza sebe ima mnoštvo pogrešnih odluka pa tako i Jose Mourinho. Nogometni portal Squawka je donio pregled devet igrača kojih se portugalski trener odrekao dok su bili mladi nogometaši, a za kojima je kasnije sigurno požalio.

Kevin De Bruyne

O ovom slučaju je sve već ispisano. Nikome nije jasno kako Mourinho nije prepoznao ovakav talent.

Romelu Lukaku

Želio ga je Mourinho vratiti u Chelsea, ali Everton na to nije pristao. Belgijski napadač je postigao više od 50 prvenstvenih golova za klub s Goodison parka.

Leonardo Bonucci

Iako je Bonucci imao 22 godine kada je Mourinho vodio Inter, portugalski trener nije vjerovao ovom sada sjajnom stoper te ga je prodao u Bari.

Mohamed Salah

Inzistirao je Mourinho na njegovom dovođenju iz Basela samo da bi ga potom koristio u tek 13 utakmice te proslijedio prvo u Fiorentinu, a zatim i Romu.

Jeffrey Bruma IGRAO JE ZA BIH, ALI OD SADA ĆE NASTUPATI ZA HRVATSKU, više OVDJE

Kada je Mourinho drugi put došao u Chelsea, Bruma je bio jedan od mladih igrača s najviše potencijala te je sve impresionirao na posudbi u HSV-u. No, ‘Posebni’ ga je poslao u PSV gdje je Nizozemac pokazao visoku klasu koja ga je zatim odvela u Wolfsburg.

Thorgan Hazard

Mlađi Edenov brat nikada nije odigrao službenu utakmicu za Chelsea, ali već sada, s 23 utakmice, ima lijepu karijeru u Borussiju Monchengladbach.

Andreas Christensen

Još jedan član momčadi iz Monchengladbacha. Doduše, on ima bolju karijeru od Hazarda i trenutno glasi kao jedan od najboljih mladih obrambenih igrača u Europi.

Oroiol Romeu

Kada je Mourinho došao u klub, Romeu je bio mladić koji puno obećava, ali mu Portugalac nije previše vjerovao. Španjolac je zatim otišao u Valenciju te Stuttgart, a sada je u Southamptonu.

Marko Arnautović

Silno ga je želio u Interu, a onda ga koristio u samo tri utakmice te ga proslijedio u Werder. Arnautović možda nije napravio sjajnu karijeru, ali je stabilan premiersligaški igrač s više od 100 nastupa za Stoke.

NEVJERVATNO! UDINESE BI BIO VELESILA DA NIJE PRODAVAO IGRAČE, više OVDJE

Komentar
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
loading...