Radosna vijest za sve djevojke koje unatoč velikim vremenskim neprilikama i velikim minusima, moraju eksponirati svoje tijelo, kako bi eventualno uhvatile objektiv fotografa u nekom klubu, pa ako treba i šetajući vani.

Mnogo je djevojaka koje ne vole bunde, hulahopke i tešku odjeću, pod kojom se i ne vide. Ovoga puta priviligiju imaju djevojke iz Hrasnice, jer je GRAS odlučio da pošalje jedan “futrovani”, posebno utopljen autobus ekskluzivno za potrebe takvih djevojaka, kojima je plafon relacija Ilidža.

Iz GRAS-a su poručili da je to izvodljivo zbog kratke relacije, pa su halalili jedan autobus, koji su posebno opremili i koji ima podno grijanje.

Ovo je sigurno radosna vijest za mnoštvo omladine, koja će se već večeras uputiti u minjicama prema Ilidži. Nije poznato da li su spremne neke deke ili ogrtači kada se bude izlazilo iz autobusa na terminalu, jer ako nisu spremne, onda djevojke moraju biti spremne na eventualne ledenice po nogama. TEKST JE SATIRIČNOG/ŠALJIVOG KARAKTERA I SVAKA SLIČNOST SA STVARNIM LIKOVIMA I LIČNOSTIMA JE SLUČAJNA!

Komentar
loading...