Ljudska je priroda vrlo kompleksna. Muškarci su naučili da moraju biti jaki, konkurentni i hrabri. Povijest nam govori da kada treba možemo savladati svoje strahove i ostvariti ciljeve sve dok imamo snage, volje i uvjerenja.

Ipak, postoji jedan strah koji je prisutan u većine muškaraca: strah od odbijanja.

Ta instinktivna emocija paralizira nas i sprečava da radimo stvari koje stvarno želimo. Neki od nas se toliko boje odbijanja da radije ostaju kući uz vrećicu čipsa, TV Bingo show i Desanku Šakić nego da pozovu ženu koja im se sviđa na izlazak.

Na svu sreću, otkriti ću vam način kako da prevladate strah od odbijanja: razvijte još snažniji strah od žaljenja! Jednoga dana, kada budete stari nećete žaliti zbog toga što ste napravili budalu od sebe nego zato što nešto niste pokušali iz straha.

Većina muškaraca boji se odbijanja zato jer im smanjuje samopouzdanje. Međutim, doista nema razloga da vam se samopouzdanje prodrma samo ako žena kaže «ne» jer tada ona nužno ne odbija vas. Postoje mnogi razlozi zašto vas žena može odbiti:

– u vezi je s nekim

– oženjena je

– ima loš dan

– ima PMS

– i ona se poput vas boji odbijanja

– lezbijka je

Važno je znati da nitko na ovome svijetu nije po svačijem ukusu. Svaka žena uz opće ima i svoje individualne preferencije. Kada je neki muškarac odbijen to samo znači da ne odgovora preferencijama te specifične žene. Drugi razlog zašto bi trebali pristupiti što je moguće većem broju žena jest da time povećavate svoje šanse.

Komentar
loading...