Njen nivo zaljubljenosti je najbitniji faktor u vezi.
Što je on veći, to vam je zabavnije u vezi. Što je niži, više ti zvoca i više se svađate.

Većina ljudi misli da je ljubav i zaljubljenost crno bijela, odnosno da je situacija “ili me voli, ili me ne voli”. To nije tačno jer postoje nivoi zaljubljenosti. Djevojka ne može da te makslimalno voli jednog dana i da te ostavlja sutradan. Smanjivanje može da se vrši u periodu od mjesec dana, može da se vrsi u periodu od 20 godina, a može i da se ne vrši. Njen nivo zaljubljenosti zavisi samo od tebe.

 Nijedan drugi faktor ne utiče na njega.

Mojim proučavanjem ponašanja dolazimo do 5 različitih ponašanja koja definišu njen nivo zaljubljenosti. Ovim ćete vidjeti (neki ce negirati) kvalitet svoje veze.

Prvi nivo je maksimalna zaljubljenost. Karakteristike su mnogobrojne i nabrojaću vam neke:
-Zapali se kao božićna jelka kad te vidi
-Smije se na sve tvoje fazone (čak i one otrcane)
-Dodiruje te veoma često (neke su kao sijamski blizanci sa tobom)
-Daje ti komplimente veoma često
-Želi da te vidi što više i da bude što duže sa tobom na sastanku
-Ne svađa se, ne zvoca, nema zamjerke, ne kritikuje,nije nikad umorna (ne vodite ovu izjavu u ekstrem), nije nikad neraspoložna.
-Veoma je srećna i misli da si najbolji muškarac na svetu.

Drugi nivo ima sljedeće karakteristike :
-Ne smije se više na sve tvoje fazone.
-Ne dodiruje te toliko kao na prvom nivou.
-Oslabila je učestalost njenih komplimenata i izjava ljubavi.
Uglavnom je i dalje veoma zaljubljena ali nije maksimalno (dovoljna je razlika da se primijeti)
Na trećem nivou počinju primijećivanja nedostataka. “Dragi ne ide ti ta kosulja sa tim kaišem” ili “Ne sviđaju mi se patike koje si kupio” ili “Dragi, stomak ti se povećao” Kad je bila maksimalno zaljubljena u tebe mogao si da se obučes ko klovn, ona nebi ni primijetila, ili bi joj se čak sviđalo. Također počinju i sitne kritike. Sve ovo ide u paketu zajedno sa smanjivanjem onoga navedenog u prvom I drugom nivou.

Glavna karakteristika četvrtog nivoa je zvocanje i vrijeđanje i kritike. Jel treba još da opisujem četvrti nivo?
I zadnji, peti nivo zaljubljenosti odlikuju veoma učestale i teške svađe. Ispod toga je kritična linija odljubljivanja.
Ovo sve važi na učestaloj bazi, odnosno kad njeno ponašanje ima konstantu. To ako ti je napravila večeru ili dala poklon, a zvoca ti skoro svaki put kad se vidite, to ne znači da je makslimalno zaljubljena već da je na četvrtom ili petom nivou.
Mnogi misle da je ovaj splet ponašanja normalan. Ne, nije. Istina je da rijetko rijetko ko ima znanje da održi maksimalni nivo. Za to je potrebno razumijevanje i proučavanje ženskog pola (ono znanje koje vam ja dajem na tacni ovde. Nema na čemu). Povećavanje zaljubljenosti se vrši izazovom, a održavanje poštovanjem, ljubavlju, romantikom , podrškom i humorom.

Komentar
loading...