Kako javlja L'Ekip, Barselona je platila večeras klauzulu, 120 miliona bankarskih garancija su stigle u Madrid, Antoan Grizman je novi igrač Katalonaca.

Time je završena saga koja je trajala više od godinu dana, prošle sezone Grizman je odustao od dogovorenog transfera, ostao u Atletiku, ali se samo nakon godinu dana seli na “Kamp Nou”.

To je prvi od dva velika poteza Katalonaca, drugi je povratak Neymara koji bi mogao da bude priča ljeta. Oni će probati da u kombinaciji igrača i novca isplate PSG i da na taj način ponovo prigle Brazilca.

Već smo pričali o kombinacijama koje su moguće, Katalonci će morati i da se oslobode nekih igrača, a Grizmanov transfer će svakako pokrenuti još neke stvari. Atletiko je već doveo Joao Feliksa, a sada se čeka odluka Rakitića, koji nije baš raspoložen da se preseli u Pariz. Danas je PSG poslao ponudu Evertonu za odličnog Ibraima Gejea koga su htjeli i prošlog ljeta.

Takođe, Coutinho će vjerovatno napustiti Kataloniju, a Malcom će morati da ustupi mjesto Neymaru, vidjećemo hoće li na pozajmicu u Arsenal ili Totenhem, kako se pričalo.