Srpska teniserka Ana Ivanović obratila se javnosti i saopštila izuzetno važnu odluku. Šampionka Roland Garrosa iz 2008. godine odlučila je da se povuče.

Nekada prva teniserka svijeta Ana Ivanović saopštila je u utorak da će se večeras obratiti svojim navijačima i prijateljima kako bi saopštila nešto jako važno.

U medijima su odmah počele da kruže spekulacije o tome šta je povod Aninog obraćanja, pa su tako neki prenijeli da se radi o trudnoći, ali je večeras saopšteno da je Ivanovićeva riješila da se povuče iz tenisa. ZNATE LI GDJE SE DŽUMHUR PRIPREMA ZA 2017 I SA KOJIM SLAVNIM TENISEROM? VIŠE OVDJE

Srpska teniserka je donijela odluku da se u 29. godini povuče sa terena, što je potvrdila svojim večerašnjim obraćanjem putem lajv strima na fejsbuk stranici! Nema sumnje da je bitan faktor za ovakvu odluku Ane Ivanović činjenica da se nedavno udala za Bastijana Švajnštajgera i da joj je planiranje porodice postalo prioritet.

Najveći uspijeh na teniskom terenu Ana Ivanović je ostvarila 2008. godine kada je osvojila Roland Garros i izbila na prvo mjesto WTA liste, a pored toga je osvojila još 14 trofeja na WTA turnirima.

Nakon što je ova informacija potvrđena ostaje nam da konstatujemo da je nekada prva teniserka svijeta “otišla u penziju”.

BIZARNO: ODBIO BARCELONU ZBOG LIONELA MESSIJA! VIŠE OVDJE

Komentar
loading...