Hrvatska reprezentacija poražena je u finalu vaterpolskog turnira na Olimpijskim igrama u Parizu, s 13:11 vaterpolisti Srbije osvojili su svoj treći uzastopni naslov olimpijskog pobjednika.

Loše smo otvorili susret, otišli su Srbi brzo na osjetnu prednost, a do kraja smo samo pokušavali stići razliku, ali dalje od -2 nismo stigli.

Nakon utakmice srpski mediji odmah su se raspisali o njihovim Delfinima.

”Otišli su naši vaterpolisti tiho u Pariz, malo je tko vjerovao u njih ali su naši Delfini pokazali karakter i srce šampiona, i po tko zna koji put oduševili cijelu naciju”, piše Kurir.

”Srpska vaterpolo bajka, pa ima li ko jači?” grmi s naslovnice Sportala.

Hrvati imaju više medalja, ali oni smatraju da su njihova odličja važnija…
Srpski mediji dižu njihove vaterpoliste u nebesa, ali priznaju da je malo tko vjerovao u ovakav uspjeh na najvećoj svjetskoj smotri.

”Skoro nitko nije vjerovao da mogu naši Delfini doći do iznenađenja, da mogu da naprave nešto. Ali, Srbi su još jednom pokazali da su najbolji kad je najteže i kad nitko ne vjeruje u njih!” piše Telegraf.

Natjecanje u, kako Srbi kažu, ”regionu”, za njih je jako važno, izdvaja B92.

”Hrvatska ima najviše medalja u regionu, ali, pošto se u generalnom poretku najprije gledaju zlata, Srbija je ispred Hrvatske”, zaključili su novinari navedenog portala.

Izvor: Gol.hr