Njemački velikan Bayern Munchen na kraju ove sezone najvjerojatnije če ostati bez trenera. Klub bi nakon sukoba sa sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem trebao napustiti trener Hansi Fick, a kao njegov najizgledniji nasljednik spominje se sadašnji strateg RB Leipziga Julian Nagelsmann.

Flick je blizu odlaska iz bavarskog kluba jer navodno želi više odlučivati oko transfera igrača, a sportski direktor Salihamidžić ne želi da mu se on miješa u posao.

Tu situaciju u bavarskom gigantu prokomentirala je prije par dana njemačka legenda i bivši igrač Bayerna Lothar Matthäus koja je uvjerena da će Flick otići i preuzeti klubu njemačke reprezentacije te da će ga u klubu naslijediti upravo Nagelsmann.

Nagelsmanna, koji trenutno vodi drugoplasiranu ekipu u Bundesligi RB Leipzig, su novinari u srijedu na press konferenciji pitali ima li istine u priči o njegovom dolasku u Bayern.

“Nije bilo nikakvih razgovora ni kontakata, Bayern se nije javio niti meni niti ikome od mojih saradnika”, poručio je.

U četvrtak je njemački mediji objavili da su u Leipozigu svjesni toga da im Bayern želi “preoteti” trenera te da su zbog toga postavili odštetu za Nagelsmanna.

Ona navodno iznosi između 15 i 20 miliona eura