Boris Pandža, umirovljeni nogometaš iz Bosne i Hercegovine, danas ima 36 godina. Tijekom svoje dugogodišnje karijere, igrao je u HNL-u u dva navrata. Prvo je nosio dres Hajduka, a pred kraj karijere igrao je za Šibenik. Za vrijeme boravka u Hajduku, skupio je 66 nastupa i postigao dva gola, te je postao omiljen među splitskom publikom.

Nedavno je bio gost na podcastu portala Bljesak.info i podijelio neke zanimljive anegdote. Jedna od njih odnosi se na susret s Ronaldinhom.

Pandža je igrao za reprezentaciju BiH u prijateljskoj utakmici protiv Brazila 2012. BiH je izgubila s rezultatom 2:1. Tijekom te utakmice, Pandža je udario Ronaldinha i kasnije to zažalio.

“Bio sam zakasnio u startu i mislio sam da će se on okrenuti, ali baš toj utakmici nije mu se dalo igrati. Netko mu je dao loptu, ja sam bio u zaostatku i rekao sam si: ‘Dobro, idem ga sada srušiti. Sigurno će se okrenuti prema meni.’

No, on je samo odigrao povratnu loptu, a ja sam došao i udario ga te je pao. Nije pokazao nikakvu reakciju, a ja sam u sebi pomislio: ‘Pa, zašto udaram Ronaldinha, on je velika ikona, igrao je u Barceloni.’ Sam sam sebi rekao da sam bio glup”, ispričao je Pandža.