Niko Kovač još nije započeo svoju avanturu na klupi velikog Bayerna iz Munchena, no zato mediji redovito lansiraju prave bombe. Prvo se pisalo kako će doći sjajni Paulo Dybala, a sada pišu da dolazi čudesno pojačanje iz Real Madrida! Zvuči kao totalna senzacija, ali evo što kažu…

PRAVA SENZACIJA
Prema informacijama kojima raspolaže Sport Bild junak ovogodišnjeg finala Lige prvaka Gareth Bale svoju karijeru bi mogao nastaviti u Bayernu Nike Kovača!

O budućnosti sjajnog Velšanina naveliko se medijski špekulira već neko vrijeme, a kao najveći favoriti za njegov transfer slovi Manchester United. Međutim, Sport Bild tvrdi da bi upravo bavarski velikan mogao biti klub kojeg će Bale izabrati u potrazi za konstantnom minutažom koju u Realu nema.

“Moram igrati iz tjedna u tjedan, trebam veću minutažu. Ako to ne budem imao u Realu, onda ću morati gledati drugdje. Možda ću ostati, možda ne”, rekao je Bale nakon velikog finala Lige prvaka u kojem je presudio Liverpoolu i Realu donio 13. naslov pobjednika najprestižnijeg klupskog nogometnog natjecanja. No, tamo situacija nije idealna za ovog nogometaša.

O potencijalnom transferu u Bayern Bale je govorio još u ranijem intervjuu u travnju.

“Bayern ima sjajnu momčad i uvijek je bio jedna od najuspješnijih europskih momčadi. Svakome je čast da ga se povezuje s takvim klubom. Ali trenutno sam igrač Reala”, rekao je tada Bale.

U međuvremenu britanski Telegraph javlja da osobe bliske Baleu smatraju da bi upravo München bio idealna destinacija za Velšanina. Ali Manchester United neće se predati.

sop