Napadač Red Bull Salzburga Smail Prevljak u razgovoru za srbijanski “Alo”, najavio je sudar austrijskog tima u play offu Lige prvaka sa Crvenom zvezdom. Reprezentativac BiH smatra kako je gledajući sveukupno, Red Bull taj koji ima prednost u ovom dvomeču.

“Teško je reći da smo favoriti u Beogradu, jer znamo da je Zvezda ekipa koju ne smijete nijednog sekunda da potcijenite. U Beogradu su šanse podjednake, u Salzburgu smo mi favoriti. Svim mojim igračima i meni je žao što neće biti publike. Priželjkivali smo da igramo pred Delijama, mislim da je to prednost za nas, ali iz ove perspektive je teško govoriti o nekoj prednosti u Beogradu”, rekao je Smail Prevljak za “Alo”.

“Zvezda je zasluženo pobijedila. Ne mogu da kažem da se baš namučila, ali svaka ekipa može danas da igra defanzivno. Kad se neko povuče teško je probiti taj bunker. I mi smo imali muke sa Škendijom, nismo ih lako probili. Zvezdi će biti bolje da igra protiv nas, jer igramo otvoreno, napadački. Zadovoljila bi nas samo pobjeda na Marakani. Idemo da damo gol, dva. To je prioritet”, zaključio je Prevljak.

Smail Prevljak je u jučerašnjoj pobjedi Red Bull Salzburga protiv Hartberga postigao dva gola.

sportske