Hrvatska reprezentacija priprema se za susret koji im može trasirati put u polufinale i borbu za medalju na najvećoj svjetskoj smotri. U dobrom raspoloženju dočekuju taj meč a danas su pred novinare izašli reprezentativne kolege Šime Vrsaljko i Dejan Lovren.

Novinari su imali pregršt pitanja, ali jedno je zasmetalo Dejanu. Na pitanje šta se desilo protiv Danske, obzirom da je Hrvatska odigrala slabije, Lovren je izgubio živce. “Daj, nemoj me zaje..vat! Šta oćeš da svaku utakmicu igramo savršeno?

Ljutiš me s pitanjima. Jel se i nama može dogoditi dan da igramo… Igrali smo koliko smo trebali. To što vi očekujete da mi igramo kao… ni Brazil ne igra svaku utakmicu savršeno”, rekao je Lovren.

Interesantno pitanje stiglo je od ruskih nivara a radilo se o teorijama zavjere u kojima se tvrdi kako će ‘Vatreni’ pustiti utakmicu u zamjenu za novce koje bi ruske banke uložile u Agrokor. “Agrokor je u padu, a mi smo u usponu.” kratko je kazao Lovren koji je na Mundijalu nastupio u sve četiri utakmice sakupivši 320 minuta pružavši odlične partije. Hrvatska je još neporažena, u ekipi vlada velika euforija, očekivanja i ambicije su visoke, a dokle će ih to dovesti uz neosporni kvalitet, ostaje da vidimo.

(Sport.ba)