Emilio Matičević, poznatiji kao Emy je momak koji je nekada zajedno sa Ivanom Andrićem snimao video klipove na youtube kanalu pod nazivom IE Vlog, ali zbog obaveza su bili prisiljeni prestati sa snimanjem pa je Emy krenuo u solo karijeru.

Nažalost, Emy je svega godinu dana snimao samostalno video klipove i zbog poslovnih obaveza više nije bio u mogućnosti da se posveti snimanju, ali sada se ponovo vraća na scenu.

Za naš portal je otkrio svoje planove za budućnost te da li mu je nedostajalo snimanje:

“Prije svega želim da vam se zahvalim na kontaktiranju. Potrudit ću se da snimam barem tri do četiri puta sedmično, a naravno i da budem kvalitetniji nego prije. Moj cilj jeste da nasmijem ljude, ali naravno i da im dam neku pouku za budućnost.”

“A što se tiče snimanja, naravno da mi je nedostajalo, ali zbog poslovnih obaveza nisam bio u stanju da snimam redovno. Sada sam napokon pronašao slobodnog vremena i vraćam se na snimanje” – rekao je Emy za naš portal.

Emyja možete pratiti na svim društvenim mrežama, a u prilogu vam ih dostavljamo, kao i njegov prvi video klip na novom kanalu Emy’s Vlog show.

  1. Youtube: Emy’s Vlog Show
  2. Facebook profil: Emilio Matičević
  3. Facebook stranica: Emy’s Vlog Show
  4. Instagram: Emy’s Vlog Show

sop1.info