Carlo Ancelotti poslije smjene u Napulju ne želi dugo da čeka na posao. On će prihvatiti ponudu da se vrati u Englesku, a njegov agent je otišao na ostrvo.

Očekivali smo ga u Arsenalu, ali to se izgleda neće desiti.

“Guneri” oklijevaju, vjeruje se da naginju ka drugom rješenju, željeli bi Artetu koji traži garancije da će mu biti dato dovoljno vremena da sprovede projekat koji želi. On neće da rizikuje budućnost u Cityju zbog nekog kratkog povratka na “Emirejts”, a “Građani” hoće da Španac ostane i naslijedi za par godina Gvardiolu.

Vidjećemo šta će od svega biti, a Anćelotiju ostaje klupa Evertona.

Dankan Ferguson će “Karamele” voditi za vikend protiv Uniteda, ali sigurno je da će klub iz Liverpula angažovati trenera već naredne nedjelje.

Šta se nudi Ancelottiju?

Ugovor na dvije i po godine, nema brojki, ali kažu da je suma ogromna, uz to imaće transfer budžet, Everton je već potrošio ogroman novac, ali ne odustaju, i pored slabih rezultata. Do kraja sezone Carlo mora da ih stabilizuje, a onda napadne veće stvari.

Podsjetimo, Karleto je radio u Chelseaju početkom vijeka, osvojio duplu krunu u prvoj sezoni, zatim u drugoj ostao bez posla, preuzeo PSG, pa Real, radio u Bajernu i Napoliju. Posljednja dva posla se nisu baš završila na pravi način, prethodnu deceniju je proveo u Milanu, počeo je u Parmi, dvije godine vodio i Juve…

Loading..