Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida našao se na udaru nizozemskog komentatora Sierda de Vosa.

“Bešiktaš mora tražiti posebnu dozvolu kako bi Vida igrao večeras. Vida je toliko ružan da inače ne smije biti na televiziji u večernjim satima jer i djeca gledaju”, riječi su kojima je, komentirajući utakmicu Bešiktaš – Ajax, gledatelje pred malim ekranima u Nizozemskoj sablaznio Sierd de Vos.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zapravo, možda je preciznije reći da nije izazvao zgražanje budući da su Nizozemci itekako upoznati s njegovim, najblaže rečeno, osebujnim stilom komentiranja.

Ovaj 62-godišnji komentator poznat je po tome da vrlo često zna iskočiti iz nekakvih normalnih okvira obavljanja svog posla.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nije mu strano uvrijediti pojedine aktere nogometne utakmice (u što se zorno uvjerio hrvatski reprezentativac), a bogme niti otvoreno navijati za određeni klub, prenosi gol.hr

Također, zna se dogoditi i da usred utakmice priča o događajima iz privatnog života nekog igrača ili trenera, ali i savjetovati gledateljima da posjete kakav dobar restoran kao što je to znao napraviti s restoranima u Madridu, gdje je često znao boraviti i poslovno i privatno, kao navijač Atletico Madrida.

U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti hoće li na njegov jučerašnji ispad reagirati Vida, ali i njegov klub Bešiktaš…