Izgled hrvatske reprezentacije na terenu na Svjetskom prvenstvu u Kataru ovisit će o onome što pripreme Zlatko Dalić, njegov stručni stožer i igrači, a kako se bliži veliki turnir koji počinje u studenom, čeka se i odgovor na pitanje o dresu u kojem će Vatreni igrati na SP-u.

Hrvatska će svoj prvi nastup imati 23. studenog protiv Maroka, a tri i pol mjeseca prije toga, tu je potencijalni novi izgled osnovnog dresa Vatrenih, s više bjeline oko grba Hrvatskog nogometnog saveza na prednjoj strani.

Ta varijanta izgleda drugačije od jedne ranije, na kojoj su kvadratići s hrvatskog grba bili predstavljeni u kontinuitetu, bez bijele površine koja ih prekida.

Čeka se konačni sud
Još uvijek se čeka potvrda koji je izgled dresa Vatrenih za dolazeće SP onaj službeni, što je najavljeno za rujan, a stranica Footy Headlines sada tvrdi da osnovni dres izgleda ovako.

Stiglo objašnjenje za zbrku
Prikazujući novi dres, stranica Footy Headlines objavila je i objašnjenje o ranijoj varijanti koja se spominjala. Istaknuli su da je taj dres bio lažan, spominjući da ne vrijedi ta opcija s kvadratićima bez prekida bjelinom.

O osnovnom dresu se, tako, ponovno piše, a čekat će se i potvrda onog pričuvnog, uz ranije objavljenu informaciju da taj dres više neće biti prevladavajuće crn, već u drugačijoj kombinaciji boja.