Trenutno najpopularnija tinejdž pjevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica ne prestaje da privlači pažnju medija, ali i fanova sa društvenih mreža.

Nakon što je raskinula ljubavnu romansu sa popularnim pevačem i tekstopiscem Mihailom Veruovićem poznatijim kao Voyage, svi se pitaju šta, ondosno ko je pravi razlog za njihov ljubavni krah.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Njih dvoje se dosad nisu zvanično oglašavali na tu temu, jedino putem storija na jednoj društvenoj platformi. To je dodatno zaintrigiralo njihvoe fanove koji su pokušali da čitaju “između redova”, šta je bivši ljubavni par htio da poruči.

Vojaževi fanovi povezali su Breskvicu sa mladim reperom Brzi Grzi nakon sporne slike na njegovom profilu gde se navodno vidio njen kaput. Ipak, istina je izgleda malo drugačija.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nije u pitanju reper, već popularni fudbaler Partizana Filip Stevanović koji je prije par mjeseci potpisao ugovor za engleskog giganta Manchester City.

Njih dvoje su se, kako tvrdi izvor Kurira, upoznali preko zajedničkog prijatelja. Breskvica i fudbaler viđeni su u jednom popularnom prestoničkom lokalu i kako tvrdi izvor, nisu skidali osmijeh sa lica.

Povodom ovih tvrdnji Kurir portala oglasio se i Partizanov vunderkind sopštenjem za javnost.

– Poštovani, povodom informacije koja se pojavila na portalu Kurir.rs a o mojoj navodnoj vezi sa gospođicom Anđelom Ignjatović, alias Breskvica, ovim putem izričito demantujem svaku povezanost sa gospođicom koju nikada nisam upoznao niti bio u njenom društvu. Ovim demantijem želim da stavim tačku na sve dalje spekulacije – rekao je Stevanović.