Stigao je Dani Ceballos prošlog ljeta u špansku prestolnicu sa epitetom najboljeg igrača Evropskog prvenstva za mlade. Nema sumnje da je u pitanju jedan od najtalentovanijih vezista na Iberijskom poluostrvu, ali i u Evropi, Madriđani su platili 15 miliona Betisu i preselili ga na “Bernabeu”.

Ipak, nije bilo puno prostora za mladog španskog reprezentativca, pa su ubrzo počele priče da bi mogao da napusti Madrid. Veliki broj klubova je iskazao interesovanje za njegove usluge, a prema najnovijim informacijama koje ima španski list “Diario Gol” Ceballos je riješio da napusti Madrid ovog ljeta.

Preseliće se na Apenine, u redove jednog od najvećih italijanskih klubova, u Milan. On je svoju odluku saopštio saigračima iz Reala, a nema sumnje da ga “Rossoneri” čekaju raširenih ruku. Gatusso i sportski direktor Mirabellu su izjavili da im je potreban vezista koji će zamijeniti i Kesija i Bonaventuru, a čini se da bi Ceballos mogao da odgovori njihovih zahtevima.

Ipak, Milan je u teškoj finansijskoj situaciji, 15. juna ih čeka konačna odluka Uefe o najavljenim sankcijama, a nakon toga će se znati kakve su im opcije na transfer tržištu.

(Sport.ba)