Priča oko Dušana Vlahovića i njegovog novog kluba sve više podsjeća na neku sapunicu, ali ne južnoameričku, već italijansku. Sjajni srpski napadač ponovo je glavna vijest svih sportskih medija u Italiji, a “Gazeta delo sport” piše da je Vlahović sve završio sa Juvenutsom!

Naime, kako prenose izvori uglednog lista, “viola” je ipak pristala da svog najboljeg igrača proda omraženom rivalu, iako je predsednik Roko Komizo to mjesecima uporno odbijao. Fiorentini će na ime obeštećenja biti uplaćeno 60 miliona eura.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Po informacijama uglednog lista, Dušan Vlahović je dogovorio platu od gotovo sedam miliona eura po sezoni u crno-bijelom dresu, bez obzira da li će Juventus pojačati u januaru ili narednog ljeta.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Upravo taj detalj mogao bi presudno da utiče na eventualne ponude koje bi u Firencu poslali Manchester City i Arsenal, dva engleska kluba koja su veoma zainteresovana za srpskog fudbalera.

Bez obzira kakve uslove oni mogu da ponude Vlahoviću, čini se da je on već postigao dogovor sa klubom u kojem želi da nastavi karijeru. Dušan Vlahović, koji je ponikao u dresu beogradskog Partizana, od malih nogu mašta o igranju za Juventus, što bi uskoro moglo da mu se ispuni.

Ostaje još samo da se tim iz Torina dogovori sa Fiorentinom, a to bi moglo da se desi čim prije.”Ljubičica” trenutno za Vlahovića traži malo više od 60 miliona kolko je ponudio Juventus, iako su svjesni da će narednog ljeta moći da dobiju daleko manje jer počinje poslednja godina ugovora srpskog napadača.

Vlahović je ove sezone na 21 utakmici u prvenstvu postigao 17 golova.