Antoinne Griezmann ostaje u Madridu! Prethodnih dana francuski napadač je bio izuzetno aktuelan na transfer tržištu, njegovo ime najčešće je spominjano u tabloidima, a najavljivao se njegov prelazak u Barcelonu. Sve to večeras je demantovao sjajni napadač, u video poruci objavljenoj na društvenim mrežama

Odlučio sam da ostanem”, kratko je rekao Francuz. Ova vijest definitivno će obradovati sve navijače madridske ekipe.

Katalonci su prije godinu dana ostali bez Neymara kog su prodali PSG-u za 222 miliona. Tokom minule sezone uvjerili su se da im fali svježine u napadu, a Griezmann, koji je igrač svjetske klase je dobrodošao svakom timu Evrope. Ipak, od toga definitivno neće biti ništa. Barcelona je istina spremila ponudu od 100 miliona eura, više se ništa nije pitao Atletico Madrid, već samo Francuz koji je ipak odlučio da ostane.

Ne znam koji su problemi drugih klubova. Griezmann ima ugovor s Atleticom na još četiri godine, teško je bilo što riješiti četiri godine unaprijed”, poručio je nedavno predsjednik Jorgandžija Enrique Cerezo. I tako nisu urodili plodom otvoreni pozivi Luisa Suareza i Messija, sjajni napadač će i dalje rešetati mreže u dresu Jorgandžija.

(Sport.ba)