Bizaran zločin dogodio se prošli petak u Banja Luci, gdje su se dva prijatelja posvađala zbog nogometne igrice FIFA, a sve je završilo pokušajem ubistva.

Kako donose ‘Nezavisne‘, nogometaš Miloš Čudić (26) koji igra za Ljubić iz Prnjavora uboden je više puta nožem od strane njegovog prijatelja Dušana Čelara (26).

Dušan Čelar osumnjičen je za pokušaj ubojstva, a on je i sam nekada bio nogometaš Krupe te su njih dvojica čak bili i cimeri.

Obračun zbog igrice

Kako pišu “Nezavisne”nesretni događaj dogodio se u petak navečer u kući u banjalučkoj ulici Mlađe Ćusića, gdje su mladići navodno igrali igricu FIFA i u jednom trenutku došlo je do svađe pa poslije i do fizičkog obračuna.

Kako javlja neimenovani izvor nije poznato što je bio okidač da se dobri prijatelji fizički sukobe, niti je li su te noći bili pod utjecajem alkohola.

U tom sukobu su obojica ozlijeđeni, a deblji kraj izvukao je Čudić koji je dobio ozljede nožem na više mjesta po vratu i lopatici, srećom ozljede nisu opasne po život i trenutno je nakon prve pomoći na kućnom liječenju.

Miloš Čudić rekao je da neće davati nikakve informacije u vezi s događajem te nije potvrdio niti demantirao incident.