Nakon hitova “Osluškujem” i “Drhtala, ginula”, za koje muziku i tekst potpisuje hitmejker Dino Muharemović, a aranžmane fenomenalni Mahir Sarihodžić, Slađana je uradila bržu pjesmu sa Jala Bratom i Buba Corellijem

Slađana Mandić polako, ali sigurno korača ka zvjezdanom estradnom nebu. Plavokosa ljepotica anđeoskog glasa u 2018. godini nastavlja sa odličnim pjesmama, ali i spotovima, za koje je zaslužan najtraženiji reditelj spotova na Balkanu Haris Dubica.

Nakon hitova “Osluškujem” i “Drhtala, ginula”, za koje muziku i tekst potpisuje hitmejker Dino Muharemović, a aranžmane fenomenalni Mahir Sarihodžić, Slađana je uradila bržu pjesmu sa Jala Bratom i Buba Corellijem. Ovaj dvojac, ispred čijeg studija desetine popularnih pjevača stoje u redu, odlučili su preko reda uraditi hit za Slađanu, i na taj način pokazali da izuzetno cijene i poštuju njen rad.

Za pjesmu koja nosi naziv „Kap u moru“ snimljen je i videozapis u kojem se Mandić pojavljuje u roze trikou, izvajana kao barbika i ona više djeluje kao gimnastičarka, nego kao pjevačica.

Novu pjesmu plavokosa pjevačica, koju mnogi vide kao nasljednicu Lepe Brene, a koja je nedavno pohvalila njen izgled, ali i muzički put, predstavit će 13. marta kada će biti organizirana promocija u Beogradu, a dva dana poslije u četvrtak u 14 sati zakazano je druženje sa novinarima u sarajevskoj „Taverni“.

sop