Čelsi će uložiti novac u štopera. Naime, pregovori sa Ridigerom idu loše, on traži veliki novac, a u klubu smatraju da Nemac ima već previše godina i ne žele da popuste. Uspjeli su da zadrže Kristensena, otići će Tijago Silva, pa klub želi da kupi centralnog defanzivca.

U Italiji tvrde da će se usresrediti na Matijsa De Lihta. Rajola je tako nešto i najavio, riječima da će sa Holanđanina stići ponuda koja se ne odbija.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Juve je u finansijskim problemima, bivši kapiten Ajaksa je svakako stub za budućnost, međutim mogli bi da se nađu pred dilemom koju je imao Inter i na kraju pustio Lukakua.

Suma je navodno slična, De Liht bi postao najskuplji defanzivac u historiji fudbala, Čelsi je spreman da ponudi 100 miliona evra i bonuse, što bi napunilo kasu Juventusa, sa druge strane mogli bi da upotrebe novac na renoviranje kompletne odbrane.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Mete su Manćini iz Rome, koji bi vjerovatno bio prodat za oko tridesetak miliona, ali i kapiten Milana Romanjoli kome ističe ugovor na ljeto i kome je takođe agent Mino Rajola.

Ovo je jasno još daleko, ali Čelsijeva namjera je jasna, da kupi jednog ili dva igrača, plate veliki novac, oni imaju i fudbalere koje mogu da prodaju narednog ljeta i tako dobiju još više sredstava za transfere.

Ako stigne nepristojna ponuda, možda Juventus popusti.

De Liht će vjerovatno biti u startnoj postavi Juventusa sredinom nedjelje kada se u Ligi šampiona sastaju sa Čelsijem.