Pošto je Ronaldo završio u Juventusu i srušio sve italijanske rekorde u historiji, ne samo kada su primanja u pitanju već i transfer, italijanski šampion će nastaviti sa prelaznim rokom.

Stigli su, pored Ronalda, zemljak Kanselo, golman Perin, Kaldara, Spinacola, Emre Can, što već djeluje zastrašujuće.

Povezana vijest: Ronaldo debituje baš protiv njih? Nevjerovatno

Sada slijede tri prodaje i jedna kupovina.

Gotovo je sigurno da će u narednih nekoliko dana i Higuain i Rugani završiti u Chelseaju za oko 100 miliona evra, čim Sari bude preuzeo kormilo od Kontea.

I to nije sve, Juventus će, ako PSG bude platio 50 miliona evra prodati lijevog beka Aleksa Sandra čime bi dopunio sredstva u kasi. Od mlađih igrača poput Mandragore već je zarađena lijepa suma, a čeka se i da Sturaro ode u PL.

Juventus ima dogovor sa Bajernom, u Torino stiže Bernat koji će zauzeti poziciju lijevog beka, dva kluba imaju sjajne odnose, Španac će koštati oko 12 miliona evra, toliko je Juve bio spreman da plati Darmijana, prije nego što je United podigao cijenu.

Bernat će biti konkurencija Spinacoli, koji je povrijeđen i propustiće prvih par mjeseci sezone.

Do kraja prelaznog roka, osim eventualno dovođenja još jednog štopera, mada je to malo vjerovatno jer će Benatija ostati u klubu, ne bi trebalo da bude nikakvih promjena, odnosno Alegri je već spakovao ekipu za novu sezonu.

Povezana vijest: Šta transfer Ronalda znači za Pjanića?!

sop