Lepa Brena započela je kampanju za novi album “Zar je važno da l’ se peva ili pjeva”, koji je najavila singlom “Srećna žena”, a koji prati spot sniman u Londonu, New Yorku, Švicarskoj, Istanbulu, Beogradu, Londonu, Beču i na Maldivima.

Režiju spota koji je za manje od 24 sata osvojio simpatije publike širom regije potpisuje Haris Dubica, a na Youtubeu ima već više od 300.000 pregleda. Zanimljivo je da je kraljica folka za potrebe snimanja angažirala neke od trenutno aktualnih pjevačica, da je glume u spotu: Slađanu Mandić, Gocu Tržan, Tijanu Dapčević, Nikolinu Kovač, Anabelu, Ljupku Stević, Vanju Mijatović…

Lepa Brena je baš Slađani Mandić uputila poziv da se pojavi u njenom novom spotu. Naime, ona je s Harisom Dubicom Slađi poslala videoporuku i pozvala je da bude dio njenog novog videa. Najpopularnija folk pjevačica bivše Jugoslavije Slađani je uputila samo riječi hvale, kako zbog njenog izgleda, tako i nove pjesme.

“Želim da ti budeš malo Lepa Brena, a ja da dođem negdje na kraju spota” – poručila joj je Brena.

Haris Dubica, s kojim ova pjevačica također ima odličnu suradnju, je Slađani rekao kako je Lepoj Breni pustio njenu novu pjesmu „Drhtala, ginula“ i da je folk zvijezda bila oduševljena kada ju je čula.