Prema navodima talijanskog Sport Mediaseta, Inter i Juventus mogli bi razmijeniti svoje Argentince i pritom učiniti transfer godine! Paolo Dybala išao bi put Milana, a kao njegova zamjena u Torino bi došao Mauro Icardi!

Juventus traži pravog „drugara“ u napadu za Cristiana Ronalda, a kako se ove sezone pokazalo da Dybala i Cristiano ne funkcioniraju u paru, u Juventusu su se odlučili potražiti nekoga s kim bi bili bliže onome što već dugo godina sanjaju, a to je osvajanje Lige prvaka.

Italijanski stručnjak Maurizio Sarri, iako još nije službeno imenovan, vrlo vjerojatno preuzeti će klupu Stare Dame, a upravo se on sam u nekoliko navrata izjasnio kao veliki obožavatelj Interove devetke.

Igra koju preferira ovaj talijanski stručnjak veoma je specifična, a prema njemu upravo bi Icardi bio jedan od onih koji bi se najbolje uklopio u njegovu viziju nogometa, popularno nazvanu „Sarri ball“.

Ljetni prijelazni rok službeno počinje 1. srpnja, a ovaj transfer bi se mogao veoma lako i realizirati, budući da je riječ o dvojici fantastičnih igrača koji su prošlu sezonu odigrali ispod svojih mogućnosti. Ovom razmjenom profitirali bi i klubovi i igrači, te bi ovo bila win-win situacija za sve uključene u ovaj transfer.

Loading..