Studenti Ekonomskog fakulteta Univerziteta ‘Džemal Bijedić’ (Hamdo Karaga, Almin Pilav, Esmeralda Šuta i Edna Voloder), te Sveučilišta u Mostaru (Daria Ravlić, Franjo Skoko, Ana Aničić i Marija Vranjković), a uz podršku mentora tima mr. Amele Pajić i mr. Mirele Mabić, proteklih mjeseci naporno su radili na koncipiranju marketing kampanje, financirane od strane Europske Unije, s kojom sudjeluju u natjecanju u izradi marketing kampanja koje ima okvirni naziv ‘Upalimo svjetlo za mlade’.

Nakon nekoliko mjeseci priprema došao je trenutak za realizaciju kampanje, koja je u ponedjeljak navečer simbolično otpočela paljenjem svjetla na Starom mostu. Sijalica koja je u večernjim satima zasjala na simbolu Grada Mostara simbol je energije, entuzijazma i proaktivizma koje pokazuju ovi studenti, i na koje, različitim aktivnostima iz svoje kampanje, u narednom periodu žele potaknuti mlade, ne samo iz svoga grada nego i iz cijele BiH.

Studenti pozivaju sve građane da prate njihovu kampanju koja nosi naziv ‘Ja BIH upalio svjetlo, a ti?’, preko Facebook stranice, instagram stranice, te da čuju dosta zanimljivih i korisnih informacija, a kako studenti kažu, neće izostati ni smijeha.