Proteklih sedmica najviše čitamo o transfer spekulacijama te željama klubova poput Manchester Cityja, Chelseaja, Barcelone i Real Madrida – koji tradicionalno najviše troše na ljeto.

Međutim, kako je i Jose Mourinho dobio odriješenu kesu za transfere – ove sedmice je obradovao navijače sa najavom trojice novih igrača, koji bi od naredne sezone trebali nositi dres Manchester Uniteda.

Švedski defanzivac Victor Lidelof bi od naredne sezone trebao pojačati odbranu tima, drugim riječima – u Manchester dolazi kao prijeko potreban igrač.

Drugo ime je Realov Alvaro Morata, kojem je Mourinho obećao da će igrati važnu ulogu u njegovoj formaciji, te da za raziliku od Reala – neće sjediti na klupi.

Morata će se tako pridružiti španskom trojcu De Gea – Mata – Herrera u crvenom dijelu Manchestera.

Navijače Uniteda raduje i usmeni dogovor između Manchestera i Monaca oko Fabinha, koji je velika želja svih velikih timova, budući da je u postavci Monaca koja je osvojila Ligue 1, i dobro stajala u Ligi prvaka – bio jedan od ključnih motora igre. Za njega su zainteresovanost pokazivali i Juventus i Chelsea.

Ranije je objavljeno i to da je Manchester dogovorio usluge Ivana Perišića, tako da sa Lindelofom, Moratom i Fabinhom u kombinaciji – navijači Manchestera, ali i Jose Mourinho se imaju čemu radovati. ŠOK! NAKON TUČE U ZENICI ODLAZI OD REPREZENTACIJE: OVO JE MOJ KRAJ! više klikom ispod

OVDJE N1