Totenhem je tek počeo da kupuje, poslije Žedsona Fernandeša, Murinjo mora da nađe zamjenu za Harija Kejna, problem je što su svi igrači koji su mu ponuđeni tek dobre rezerve, nikako fudbaleri koji bi mogli da preuzmu breme odgovornosti.

Majki Oven je dao prilično sumornu prognozu kada je u pitanju povreda kapitena Engleske, on smatra da do maja Kejn neće moći da igra, čime se čak dovodi u pitanje koliko će biti spreman za prvenstvo Evrope.

Već smo rekli, Ze Luiš koji je bio ideja Murinja i Mendeša ne može da dobije radnu dozvolu, a Pjontek iz Milana nije baš po ukusu Portugalca.

Levi neće dozvoliti da klub potroši 30 miliona evra na Kavanija kome za šest mjeseci ističe ugovor, a “El Matador” ionako cilja toplije krajeve, konkretno Španiju.

Sada se pojavila iznenađujuća opcija, bivši igrač Totenhema, Fernando Ljorente. Bask ne dobija šansu u Napoliju, pa “Pijevci” ne bi imali ništa protiv da ga vrate na pozajmicu. On bi se bez problema uklopio, Murinjo smatra da je u pitanju sjajan igrač koji iskustvom može da doprinese i idealno bi se uklopio sa Sonom i Murom. Pominjan je i Ings iz Sautemptona, ali ga se “Sveci” neće odreći, pa je Ljorente realnija opcija.

Što se odbrane tiče, stvari ostaju iste, Mendeš će probati da dovede Kansela iz Sitija za desnu stranu, dok bi Umtiti iz Barselone bio dobro pojačanje, mada Kike Setijen tvrdi da neće prodati nikoga.

U svakom slučaju, poslije dovođenja veziste Benfike, izvjesne prodaje Eriksena, Murinjo traži štopera, desnog beka i zamjenu za Kejna. Do kraja prelaznog roka su dvije nedjelje, ima vremena, vidjećemo šta će na kraju Portugalac smisliti.

Loading..