Poznata i popularna muzička imena i tokom marta gostovat će u prijestonici BiH, gdje se najbolja zagarantovana zabava nastavlja svakog petka u klubu My Face.

Menadžment jednog od najboljih mjesta za izlazak u Sarajevu za ovaj petak, 2. marta ljubiteljima cjelovečernjeg provoda obezbijedio je nastup Maye Berović, jedne od trenutno najtraženijih pjevačica mlađe generacije.

Sve popularnija pjevačica koja puni klubove, prošle godine je izdala album “Viktorijina tajna”, a nekoliko pjesama se izdvojilo kao veliki hitovi. Seksepilna Maya pažnju privlači provokativnim izdanjima, a svaki njen nastup garant je dobrog provoda i usijale atmosfere. Publiku u BiH osvojila je fantastičnim duetom “Balmain” u saradnji sa Jalom Bratom i Bubom Korelijem, koji je u kratkom roku postao veliki klupski hit:

Nakon Maye, narednog petka, 9. marta, poslije dužeg vremena publika u BiH imat će priliku da se druži sa Sekom Aleksić, te da prvi put čuje njenu novu pjesmu “Folirant”, kao i numere sa njenog aktuelnog prošlogodišnjeg studijskog albuma “Koma”. Nastup Aleksandre Prijović na rasporedu je u petak, 16. marta, dok će odlični “Tropico Band” ugrijati i razveseliti posjetioce kluba My Face u petak, 23. marta.

PR Com