Dok se čeka rasplet situacije, Michael Carrick će na klupu kao vršilac dužnosti, Manchester United je pokupio nekoliko “korpi”, jer izgleda skoro niko ne želi prihvatiti dužnost u ovom trenutku.

Zinedine Zidane definitivno je odbio odlazak u Englesku, ostao je pri stavu da nije zainteresovan i da čeka da se oslobode klupe, bilo Francuske, bilo Paris Saint-Germaina. Ukoliko bi ova druga bila slobodna, to bi značilo da je Pochettino, prva želja Uniteda na putu ka Old Traffordu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ipak, to je na dugom štapu. Ko je osim Zidanea odbio United?

Erik ten Hag ne želi pregovarati do ljeta, Brendan Rodgers isključio je mogućnost da napusti Leicester City i sjedne na usijanu klupu. Engleski mediji tvrde da je pozvan Rooney kao rješenje dok se ne nađe trener, ali legendarnom napadaču ne pada na pamet da čuva nekome klupu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Opšta je ocjena da je United kasnio sa smjenom Solskjaera i da bi najbolje rješenje bio Conte, ali on je otišao u Tottenham. Neke varijante poput Steve Brucea kao privremenog rješenja jednostavno nisu realne, niti u tim pričama ima bilo čega ozbiljnijeg.

Ostaje nam da vidimo šta će odlučiti čelni ljudi Manchester Uniteda..