Pol Pogba ovog ljeta gotovo sigurno neće pojačati Real Madrid i Juventus, ali bi zato mogao Pari Sen Žermen.

Francuz po svaku cijenu želi da napusti Mančester Junajted, jer smatra da je već drugu sezonu protraćio i ne želi da prođe i treće ljeto u kom iščekuje odlazak, a ostaje na “Teatru snova”.

Francuski LeSport 10 prenosi danas da je PSŽ ponovo opcija za Pogbu i da on sada ne otpisuje odlazak na Park prinčeva.

Pogbin san je odlazak kod Zinedina Zidana u Real Madrid, ali tako nešto je odavno prestalo da bude opcija, naročito ovog ljeta, poslije pandemije. Florentino Perez je jasno poručio da ovog ljeta Real neće kupovati, da štedi novac i priprema veliko ljeto 2021.

Što se Juventusa tiče, plata Kristijana Ronalda je ionako prevelika da bi klub mogao da pokriva još jednu mega zvijezdu, a i pored toga, Stara dama ne bi mogla da plati stotinak miliona evra za obeštećenje, dok su trampe pojedinih igrača kao što su Daglas Kosta, Adrijen Rabio, i dalje na dugom štapu.

I onda je kao jedina realna opcija ostao – PSŽ. Ne treba zaboraviti da bi PSŽ ukoliko podbaci Tomas Tuhel, mogao da dovede Masimilijana Alegrija, pod čijom palicom je Pogba eksplodirao u Juventusu, pa bi u tom slučaju mogao Italijan da odigra ključnu ulogu.

Jasno je da su to u ovom trenutku i dalje samo glasine, ko zna šta bi moglo da se desi tokom ljeta i do početka prelaznog roka.

Ipak, jedno je sigurno – Pogba želi da napusti Junajted i to se neće promijeniti, a PSŽ uvijek pronađe način da zaobiđe sve krize i razbije kasu za neko novo veliko pojačanje.

A vezni red sa Pogbom i Veratijem, a napad sa Di Marijom Nejmarom, Mbapeom i Ikardijem zaista zvuči zastrašujuće…