Argentinska manekenka Georgina Rodriguez, partnerka nogometne zvijezde Cristiana Ronalda (38), privlači mnogo medijske pažnje od početka njihove veze.

Ove godine, Georgina se preselila s Cristianom u Saudijsku Arabiju, gdje on igra za Al-Nassr (zarađujući ogromnu plaću).

Nedavno je otkriveno da je dobila posebnu dozvolu za život s Cristianom jer nevjenčanim parovima nije dopušteno zajedničko suživot u Saudijskoj Arabiji. U dokumentu koji se pojavio na društvenim mrežama naveden je Georginin status kao “robinje” poznatog nogometaša.

Iako žene u Saudijskoj Arabiji nemaju neovisni status, Georginino se život čini vrlo luksuznim jer većinu vremena provodi u kupovini u skupocjenim trgovinama i troši velike svote novca. Međutim, to je dovelo do toga da postane vrlo sebična, što se ne sviđa Cristianu.

Pojavile su se glasine o mogućem raskidu, ali Georgina ih je demantirala na Instagramu, rekavši da ljubomorni ljudi šire lažne priče.

Ako bi se stvarno rastali, portugalski mediji sugeriraju da bi Georgina imala pravo na 35% Ronaldove imovine (oko 350 milijuna dolara) zbog dugotrajne veze (od 2017.) i činjenice da imaju dvoje djece zajedno, iako nisu vjenčani.