Ne stišava se priča oko našeg napadača, Nikole Kalinića, koji je postao nesretni junak Svjetskog prvenstva. Naime, poznate Sportske novosti došle su do novih, vrlo zanimljivih informacija…

TUŽAN RASTANAK!
Zanimljiv detalj procurio je do Hrvatske iz našeg kampa u Rusiji. Nakon što se Nikola Kalinić spakirao za povratak, poslao je poruku u WhatsApp grupu svih reprezentativaca “Želim vam sreću”.

Odgovorila su mu samo dvojica, među kojima nisu senatori Luka Modrić i Vedran Ćorluka, kojima je izbornik Zlatko Dalić prvima rekao da je odlučio poslati nezadovoljnog napadača doma, a kapetan i njegov zamjenik dali su mu za pravo. Dalić je nakon povratka iz Kalinjingrada cijelu nedjelju čekao da mu se Kalinić na bilo koji način obrati i kaže što ga muči, no introvertirani Solinjanin nije ni pogledao izbornika, prijavio “ozljedu leđa” i za popodnevni trening te je tada pala odluka.

Osim što je odbio ući u igru u završnici utakmice s Nigerijom, Kalinić uopće nije sa suigračima slavio pobjedu, nego se sam, prvi spustio u svlačionicu.

I taj detalj nije promaknuo stožeru, ali ni suigračima. Ima li još nezadovoljnih? Ima, ali nitko se više neće odati. Dug je turnir, Hrvatska je na pragu prolaska skupine, netko tko je sad pričuva već sutra može postati junak…

sop