Hrvatska reprezentacija, koja je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojila srebrenu medalju, jučer je dočekana u Zagrebu na fenomenalan način.

Vatrene je u Zagrebu dočekalo više od 550 hiljada ljudi. I sve je bilo na jednom vrhunskom nivou, koji je ipak upropastilo pojavljivanje pjevača Marka Perkoviića Thompsona koji je poznat po svojim radikalnim i uštaskim stavovima, a njegove pjesme obiluju nacionalističkim porukama.

Nakon što su mnogi prokomentarisali kako organizatorima, ali i igračima Hrvatske nije trebalo da se Thompson pojavi u autobusu, te na Trgu bana Jelačića, oglasio se njegov menadžer koji je kazao da je to bila isključivo želja selektora Zlatka Dalića i kapitena Luke Modrića.

– Nastup Thomsona na dočeku je želja hrvatskih nogometaša, da ih on dočeka. Organizatori ga nisu pozvali i uvrstili u program dočeka, ali HNS je odlučio izvršiti pritisak da se taj nastup omogući. Selektor Zlatko Dalić i Luka Modrić kao kapiten reprezentacije su pozvali Thompsona uz riječi da bi voljeli da on nastupa na dočeku i Marko se odazvao pozivu – rekao je za Narod.hr Thompsonov menadžer Denis Pletikosa.

Sop