Kako smo i pisali, Real pravi novi tim, biće dosta promjena, ali prije svega kada su u pitanju odlasci igrača, jer Zidan želi da smanji broj profesionalaca, tek trojica koji su trenutno na pozajmicama bi mogli da ostanu.

Priča se i da će Jović dobiti novu priliku, ali će šansu čekati sa klupe.

Neke mete poput Mbapea i Kejna su nerealne, poslije svega, neće biti moguće potrošiti veliki novac i svi planovi se odlažu na jedno ljeto.

Kurtoa će zadržati mjesto među stativama, Lunjin bi mogao da mu bude konkurencija, ako ne ode na novu pozajmicu. Desno bi starter trebalo da bude Hakimi, on se vraća sa dvogodišnje pozajmice iz Dortmunda i čini se da će mu Karvahal biti samo alternativa.

Štoperski tandem ostaje isti, Ramos i Varan, kapitenu ističe ugovor u ljeto 2021. zamjene nema na vidiku, Militao baš nije pokazao da je spreman da zauzme to mjesto.

Lijevo bi priliku trebalo da dobije Reguljon, Mendi ili Marselo, jedan je prekobrojan, verovatno Brazilac, mada Francuzom nisu zadovoljni i on je imao lošu prvu sezonu.

Na sredini će biti najviše promjena. Odegard se vraća, Zidan ima namjeru da ga forsira, kao i Valverdea koji bi trebalo da igra prije Kazemira. Ostaje Kros, ako stižu Pogba ili vjerovatnije Fabijan Ruiz, sigurno odlazi Modrić, a Real će probati da proda, Iska, Džejmsa Rodrigeza, Bejla, Vaskeza, i naravno Marijana i još par igrača iz drugog plana.

U napadu, pominje se Mane, mada je to malo vjerovatno, oporaviće se Asensio, tu su Vinisijus i Rodrigo, kao i Azar, Benzemino mjesto ne bi trebalo da dođe u pitanje. Ako budu igrali u formaciji 4-4-3, napadački trio bi činili Azar, Asensio i Benzema.

Ako budu igrali sa dva špica, Rodrigo je u prednosti nad Jovićem. Vinisijus je alternativa za Azara, kako rekosmo moguće je da stigne Mane kao drugo veliko pojačanje prelaznog roka, ali tek kada budu prodati neki fudbaleri.

Dakle, u varijanti 4-3-3,

Kurtoa,
Hakimi, Varan, Ramos, Reguljon,
Kros, Valverde, Fabijan Ruiz,
Asensio (Mane), Benzema, Azar.

U formaciji 4-3-1-2

Kurtoa,
Hakimi, Varan, Ramos, Reguljon,
Kros, Valverde, Ruiz,
Azar
Rodrigo, Benzema.