Egipćanin stigao u Madrid, njegovi zemljaci optimisti, novinari ga opsjeli na aerodromu, ali reakcije nije bilo. Ili ova dovoljno govori o tome kako se osjeća Salah…

Mohamed Salah je obično veoma prijateljski raspoložen prema novinarima. On je veoma otvoren i prijatan, spreman da uvijek odgovori, do danas.

Izgleda da mu nije lako. Stigao je u Španiju gdje će u društvu Liverpulovih, egipatskih doktora kao i predsjednika egipatske fudbalske federacije probati da se oporavi za Mundijal.

Rehabilitaciju ramena koje je iskočilo poslije poteza Serhija Ramosa počeo je odmah poslije finala.

Salah je projurio pored novinara, ignorisao je i pitanje da li ga je Ramos namjerno povrijedio, kao i da li će biti spreman za Mundijal.

Iako su Egipćani optimisti, pojavile su se informacije da je fantastični fudbaler u depresiji, da će probati sve, ali da je gotovo izvjesno da neće biti spreman za start

Egipat igra prvi meč protiv Urugvaja za nešto više od dvije nedjelje, zatim četiri dana kasnije rival je Rusija, 19. jula, da bi grupnu fazu završili duelom sa Saudijcima. Iako se pričalo da će se oporaviti za par nedjelja, doktori kažu da je mnogo više vjerovatno da će Salah biti spreman tek za treći meč u grupi, te da bi njegovo pojavljivanje na Mundijalu mogao da bude samo kameo od jedne utakmice, koja može biti i beznačajna.

A Serhio Ramos? Pa, on slavi titulu, dobija smrtne pretnje, ali nije baš da se brine oko toga.

sop